Yksikään satulassa vietetty tunti tai hetki ei ole hukkaan heitettyä elämää.

sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Aluevalmennusviikonloppu 8 (NIINISALO)









MOI.
Aluksi anteeksi tämä viivästys, mutta ei ole oikein aikaisemmin viikolla ollut inspistä eikä juuri kuviakaan, mitä ois voinu tänne laitella, joten en oo sitten kirjotellu mitään.
Super kivan viikonlopun vietimme siis Niinisalossa viimeisen aluevalmennuksen parissa! Taikku ja mä hypättiin lähinnä harrasteen ja jotain tuttarin esteitä. Ja voi herran jumala,,, oon niin ylpee ponista, joka tosin välillä tökkäili, mutta tää oli kuitenkin sen eka kerta kenttäesteillä ikinä, joten eiköhän ne pienet hyväksytä. :). Ja se että se ei mene esteestä yli, tai hyppää jätti loikan, on vaan taas jälleen sitä, että se ei oo ihan varma siitä onnistuuko se tehtävässään ja sitten se varmistaa sen jommallakummalla tavalla. Mutta uskon kyllä että sitten ku saadaan sille hyppyjä ja rutiinia tehä, niin eiköhän se siitä sitten rupee helpottaan! :) Kun nyt vaan päästäs treenaan noita kenttäesteitäkin mahd. paljon. Jos tiedätte missä voisi olla kenttävalkkoja, niin laittakaa kommaa, kiitos.
Nyt oon niin hyvässä fiiliksessä että en oikeen osaa kertoo mitään erikoista :D

T:O
ps. eiks oo söpö toi silkki bonbon minkä ostin Katalta? ;) kiitos

2 kommenttia:

j kirjoitti...

jaahas, vai että kesällä pitäis tulla kenttäkisoja kiertää että saa teidät ikuistettua kameralle ;) minkälaiset kisakalenterit teillä on kesälle?

Oona kirjoitti...

ihan vapaasti :D .. eikä oo mitää järin erikoisia suunnitelmia, yritetään päästä harrasteluokissa maaliin asti, menossa varmaan ainaki Ypäjälle sinne Hämr.:in kisoihin. Ja Niinisaloon viimeistään kesällä, jos ei kahenviikon päästä vielä päästä. Keravalla on varmaan myös jossain vaiheessa jotain kisoja. :)