Yksikään satulassa vietetty tunti tai hetki ei ole hukkaan heitettyä elämää.

lauantai 21. huhtikuuta 2012

HEVOSET 2012

Heipparallaa!
Anteeksi taas pientä viivästystä postauksen toimituksessa, muttakun viikko on taas hurahtanu ihan silmissä!
Maanantaina oltiin Taikun kanssa maasto hömppäilemässä ja kahlailemassa vedessä, jolloin lähti oikee etu kenkäkin sitten irti. Romeon kanssa taas silee töitä. No tiistaina oli Taikulla vp, koska kenkä oli irti, ja saatiin takasin jalkaan vasta illalla. Karokin oli tiistaina tallilla (ratsasti Romeolla), ja sekoiltiin siellä sitten kimpassa. :D Tiistaina ratsastin myös Pompsulla, jonka kanssa tehtiin ihan perus silee juttuja. Keskiviikkona mulla oli mopokoulu, joten en päässy tallille, mutta äiti kävi Taikun kanssa  noin 1h 30min reippaalla kävelyllä. Ja nyt vuorostaan Romeolla oli vp.
Torstaina menin molempien kanssa vähän kavaletti juttuja. Aluks ihan vaan ravi ja laukka puomeja ympyrällä, jonka jälkeen tehtiin loivasti kaarevaa innaria pikku esteillä (mun pikku este on noin 50cm, ihan jos kiinnosti :D). Lopuks sitten vielä tehtävää: puomi 3m , pikku vesimattopysty, 3m puomi. Eli taas haettiin vaan rytmiä ja tasapainoo molempien kanssa.
Perjantaina käytiin Taikun kanssa reipas maasto. Romeon juoksutin gramaaneilla, ja se oli ihan älykivan olonen, tosi rauhassa ja rento, mutta herkkä äänelle.

Tänään päivä hurahtikin HEVOSET 2012 messuilla Tampereella. Sinne sitten lähettiin koohottaan heti aamusta, jotta ois keretty ajaa, ettiä parkkis, jonottaa lippu ja katsoon vielä päivän kohokohtaa, eli Fagerströmin demoa. Onneks päästiin kun ihmeen kaupalla melkein koko lippu jonon ohi, ja melkein heti liput ja siitä sitten sisään. Istuttiin paikallaan katsomossa aina suomen hevosten esityksen loppuun saakka, jonka jälkeen lähettiin kiertelemään, ja yritettiin mennä kattoon mun kaverin poneja, jotka olis ollu siellä, mutta eihän niitä sitten missään ollu. noh.. kierreltiin siinä sitten sitä expo aluetta ja otettiin jätksit, ja tultiin kattoon kun yks tuttu ratsasti niissä ratsastuskoulujen olympialaisissa. Sitten kierreltiin hetki vielä, muttakun kaikki paikat oli jo käyty, eikä mistään löytynyt niitä kenttäsuojia mitä mentiin hakemaan, niin päätettiin lähteä kotiin Apsin kautta. :)
Ei ollu mikään sinäänsä erityinen reissu, vaikka mukavaa taas olikin. Kun ei löytynyt mitään mitä lähdettiin hakemaaan. Matkaan tarttui ainoastaan tuo horzen urheilu paita ja tuo tummansininen lippis, johon brodeerautin oranssilla Taikun nimen.
ja muuten jos joku sattuisi tietämään mistä voisi hommata hyvät ja kestävät kenttä suojat niin laittakaahan kommenttia.







T:O

Ei kommentteja: