Yksikään satulassa vietetty tunti tai hetki ei ole hukkaan heitettyä elämää.

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Aluevalmennusviikonloppu 7

Iloista kevätpäivää :)
Tän viikonlopun aihe oli siis kilpailuharjotukset, ja lauantaina oli tosiaan koulu rata, joka ei ollut pakollinen. Enkä osallistunut lauantaihin ollenkaan, koska kenttämme on vasta nyt suunillen sulanut, eikä siis päässy reenaamaan sitä ohjelmaa. :/
Sunnuntaina, eli tänään oli sitten esterata, ja mä hyppäsin sen alotus korkeuden, eli n. 70cm ja sitten toisen eli oisko se ollu noin 80-85cm. Poni oli alusta asti kiva, ja oon huomannu että se tuntuu alustaasti paremmalta, jos sen kävelee maasta alussa. Kun menini selkään rupesin melkein heti ravaamaan pieniä ja isompiakin voltteja, jotta oisin vaan päässy vähän kääntään. Poni oli hyvä ja liikku varsin hyvin, joten laukkasin kanssa jo aika nopeesti ja hyppäsin about 50cm verkka esteitä pari kertaa. Sitte käveltiin hetki ja hyppäsin vielä muutaman kerran okseria ja pari kertaa pystyä.
Radassa oli 15 estettä. mm. vesimatto, monia portteja, trippeli, sarja ja pari linjaa.
70cm sujui hyvällä asenteella ja hyvässä tempossa. 80cm alko hyvin, mutta matka loppui 9 esteelle, omasta ratsastus virheestni, jonka ansiosta sain kokeilla kentän pintaa. :D Jätin siis hevosen yksinkertasesti kahdeksi vikaksi askeleeksi täysin yksin, ja se epäröi, mutta kuitenin hyppäsi taas kauhean megaloikan, ja lensin sen kaulalle ja siitä maaha. :D ei sattunu ollenkaan, mutta se on kyllä aika magee lento kun videolta kattoo :D Tän jälkeen hyppäsin selkään ja ratsastin sielä loppu radan, joka sujui OK. Mutta yleisesti ottaen jäi hyvä mieli varmaan molemmille. :)tää oli muuten vika kerta Peuramaalla.......niinisaloa odotellessa!
Kotona vielä Romeon kanssa sileellä. Ravi/Laukka väistöt, keski ravia, vaihtoja ja paljon siirtymiä. Romeokin oli ihan kivan tuntunen, vaikka olikin alussa vähän jarrulla ja roikkui oikeella oikeessa kierroksessa.
ja oli muuten niin kesänen olo, kun sai laittaa jo aurinkolasit päähän kun ridas. :)






n.100cm




loppuun vielä hirveitten ponnistelujen jälkeen tämmönen kyhäelmä tän päivän radasta, toivottavasti saatte selvää :D



T:O

Ei kommentteja: