Yksikään satulassa vietetty tunti tai hetki ei ole hukkaan heitettyä elämää.

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Aluevalmennus viikonloppu 6

Moi.
Viikonloppu kului jälleen aluevalmennuksen parissa Taikun kanssa. Viikolopun aiheenamme oli teiden ratsastus/linjat/rytmi ja erikoisesteet.
Lauantaina teimme kavaletteja ja s-kiemura harjoitusta sekä linjaa joka sujui seuraavasti: pysty,2 laukkaa, okseri,5 laukkaa,okseri,2 laukkaa ja pysty.. heti verkan jälkeen aloimme kaikki laukkaamaan maasto tempoon ympäri kentttää kevyessä istunnassa vuoron perään molempiin suuntiin. Sitten siirryimme kavaletti työhön, jossa tulimme keskilinjalle ja menimme 3 kavaletin yli, joiden väliin tuli 4 laukka askelta. Näiden jälkeen päästiin s-kiemuran ja linjan hyppäämiseen.
Poni olin ihan hyvän tuntunen alusta asti, mutta hypättiin sen kanssa aika pieniä, saadaksemme taas vaan rutiinia ja fiilistä tekemiseen. Harmittaa vaan se, kun kunto loppuu vähän kesken...kyllä huomaa että on 2 kuukautta melkein seisty kokonaan. Hyppyrutiinin puute on kova!
Sunnuntaina teimme aluksi kavaletti töitä ja sitten hyppäsimme rataa. Kvaletit ja koko poni tuntuivat heti alusta asti tosi hyviltä meille, ja lähdin radalle verka hyppyjen ja kavalettien jälkeen melko hyvässä fiiliksessä, joka tosin sai hieman taka pakkia, kun tulimme yhdelle linjalle jolle se vuoronperään kielsi kaikille esteille. :( Mutta loppojenlopuksi kuitenkin selvisimme radasta kauhean yliyrittämisen kanssa.. poni oli aivan hiestä märkä, ja suurimmaksi koti läksyksi tulikin kunnon kohottaminen, joka ei sinäänsä ollut ylläri, sillä poni on ollut kunnossa vastoinkäymisien jälkeen vasta noin 3viikkoa. ja hypätty ponilla oli ennen aluevalppaa vasta 2 kertaa.
Mutta kaiken kaikkiaan ihan OK mieli jäi.
Kotona ridasin vielä Romeon, jonka kanssa tehtiin myös kavaletteja ja hyppättiin vaähän.tosi energistä menoa:D


katse!

hieman yli yrittämistä..tähän se juuri itsensä väsyttää..





T:O

2 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Hei, hieno blogi sulla ja hienoja kuvia!! :) Liityin heti lukijaks että pysytään kärryillä miten teillä menee siellä naapuripitäjässä ;)

Oona kirjoitti...

HAhaaA! kiitos:) ja sitäpä juuri! ;P