Yksikään satulassa vietetty tunti tai hetki ei ole hukkaan heitettyä elämää.

sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

pääsiäis päivittelyjä

Hellow!
Anteeksi pieni viivästys kirjoittelujen kanssa, mutta kun ei nyt aikaisemmin viikola tullut mitään kerrottavaa,niin ei ollut inspistä kirjottaakaan....mutta nyt kun on tää pidempi viikonloppu ollu aikaa, niin on taas ollu sitä sun tätä.
Perjantaina käytiin maneesilla ottamassa Taikun kaa pari loikkaa ja Romeon kanssa sen jälkeen. Hypättiin lähinnä pientä rataa ja haettiin molempien kanssa taas vaan fiilistä ja rutiinia. hyppyjä,hyppyjä,hyppyjä...
Lauantaina oltiin ehon kisoissa (ei kuvia), jotka ei nyt ihan nappiin mennykään..5 esteeltä ulos kielto :/ no ens kerralla ehkä vähän paremmin :D. Romeon kanssa väännettiin koulukiemuroita. Ja kaiken lisäks ridasin lauantaina ekan kerran semmosella oldenburg ruunalla (Pompsulla), jolla siis ei oo juuri paljoa tehty lähi aikoina ja joka oli pikkusen harkkänä joka avulle. siis sillä on niin vähän tehty että se vähän ahdistuu joka asiasta.. en ees päässy viel laukkaan, vaan haettiin vaan rentoutta raviin ja käyntiin. Oli ihan kun ois pommin päällä istunu :D!
Tänään olin taas tallilla Marian ja Äitin kanssa, jotka ridasivat molemmat hepat, ja sain pitää täti-tuntia :D
jatketaan harjoituksia taas huomenna :)
ja sori kuvien laatu :// maneesin valo.. kuvat perjantain reeneistä






T:O

Ei kommentteja: