Yksikään satulassa vietetty tunti tai hetki ei ole hukkaan heitettyä elämää.

sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Aulangon rataharjotukset

hello.
Viikon odotetuin päivä oli tänään, ja siksi, koska käytiin Aulangolla hyppäämässä itse rakennettu rata. Eli taas vähän kisa tyyppisesti, että verkka ja sitten rata. Käytiin myös aamusta vähän yli ysin aikoihin molempien hevosten kanssa semmosella reippaalla tunnin kävelyllä.
Poni oli alusta vähän energinen, mutta vaihtuikin vähän hitaaksi kun ruvettiin hommiin. Tehtiin aika paljon laukkaa ja siinä tempon muutoksia heti alusta asti, ja poni olikin tosi hikinen jo verkan jälkeen.
Sitten hypättiin rataa 2 kertaa, jotka sujui ok, toisella kierroksella toisiksi viimeiselle esteelle asti (joka oli ykkönen(sateenkaari portti) väärin päin). Taisi olla syynä se, että oma tsemppi ja ponin kunto alkoivat uuvuttaa menoa loppua kohti, ja kiellettiin siihen samalle pystylle sitten noin 5 kertaa..huoh, no sitten kun päästiin loppuun siitä niin lopetettiin...ainiin ja tulinhan mä sieltä sitten kerran alaskin(kaadettiin koko este), tuli kiva mustelma jalkaan, joka on turvonnu tosta kipeestä kohasta kohta 1/4 osa oikeen jalan kokoseks :D enkä meinannu ees saada housuja pois jalasta, ja saappaita en saa jalkaan varmaan ainakaan pariin päivään:D taas tulee tallille kakkua!
ja oon niin loppu että en valitettavasti jaksa alkaa rustaaamaan mitään ratapiirroksia. kuva painooitteinen.







T:O

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hei oona ;D onks teil kahen hepan traikku?? mä tuun nimittäi joskus sun kaa tällaselle valmennukselle!! ;D
- katti :P

Oona kirjoitti...

no juu, kyl meillä on..mutta kun Taikkua ei voi kuljettaa tammojen kanssa :D:D sori, mutta jos Romeo joskus lähtee nii voidaanhan me sitte. :)