Yksikään satulassa vietetty tunti tai hetki ei ole hukkaan heitettyä elämää.

lauantai 5. toukokuuta 2012

tultiin, hypättiin, lähdettiin

moii
Tänään käytiin Stable Parkissa kisoissa,ja hypättiin Taikun kanssa 85cm, joka oli samalla meidän seuran HHPC estekarsinta. HHPC koulukarsintoihinha me ei päästy, mutta meiltä hyväksyttiin vanha tulos K.N. Spessusta, joka vaan suhteutettiin siihen Helppo C:hen.
Odotuksena mulla oli ok/hyvä suoritus, koska poni oli ollut niin hyvä viimeset 2 viikkoa. Mutta mitään erityisempiä tavoitteita ei ollu, eikä tule olemaankaan, koska yritetään saada hyviä puhtaita ratoja siinä 80 tasolla ja kvaalit vaan kasaan, niin päästäis sitä kenttää menemään.
Mentiin ajoissa paikalle, kun en oo ollu kisoissa siellä ennen, vaikka reeneissä paljonkin, niin en oikeen tienny miten siellä kisoissa yleensä toimitaan. Verkka oli maneesissa ja itse kisat ulkona.

Poni oli vähän tahmea verkasta lähtien, vaikka teinkin laukassa ja ravissa isoja tempon muutoksia,ja radallakin pyrin olemaan mahd. paljon kevyessä istunnassa, mutta sain silti välillä potkasta sitä vähän etenemään. Yleisesti otaen rata oli kuitenkin ihan sujuva, eikä tullut verkassa eikä radallakaan, oikeastaan yhtään yli hyppäämistä..no okei, jotkut paikat hypyille oli kyllä vähän huonoja, mutta kuitenkin, näihin pikku juttuihin plus siihen mitä on ollu, meni kyllä hyvin. Toivottavasti jatkuu tämä hyvä fiilis :)





T:O

Ei kommentteja: