Yksikään satulassa vietetty tunti tai hetki ei ole hukkaan heitettyä elämää.

torstai 19. heinäkuuta 2012

kurameri



Heipparallaa!

Viimeiset pari kolme päivää kenttä on tosiaankin toiminut enemmän kuramerenä kun kenttänä. Kun vaan sataa ja sataa ja sataa ja sitten taas sataa! Välillä kerkee olla muutaman tunnin satamatta ja kerkee mennä ratsastaan ja kenttä kerkee kuivuun jo vähän, mutta sitten taas alkaa sataan. Vois tulla väliin yks kuivempikin päivä niin kerkeis kenttä kuivumaan. Mutta kun melkein koko ajan tulee edes vähän vettä, niin se kuivuminen ei kerkee ees alkaan ikinä.

Nyt oon viimeset viis päivää menny kaks kertaa koulu tuupauksen parissa, jossa se on nyt ihmeeen hyvä, (varsinkin laukassa) vaikka väistöistä tuleekin välillä aikamoista tappelua. Kerran oon käyny maastossa tekemässä laukka reeniä ja on sillä ollu yks day off päiväkin. Ja tietty meidän kavalettipäivää unohtamatta. Tehtiin lähinnä voltilla innari kavaletteja ja sitten muutamia laukanvaihto kiemuroita joissa oli myös pääosassa kavaletit.
Tänään otin sillä kotona muutamia hyppyjä, samoin Romeolla ja huomas taas että poni oli ihan että täällä on kuuma ja mä en just nyt jaksais, ja Romeo oli taas ihan messissä! Vähän hattivatti tuulella, mutta se oli silti kiva hypätä ja aloin jo miettimään, että mä voisin ottaa sen ens. torstaina messilään mukaan :) katottas vähän että miten käy.

Mut on nyt myös ilmotettu Pia Pantsun valmennus kurssin varasijalle. Että hyvällä tuurilla vois vaikka päästäkin. Anna Kärkkäisen kurssejakin on kateltu. Olis mukava syksyllä mennä semmoselle neljän päivän intensiivi rääkkiin :D

Ensiviikon alkuviikosta on viiemistään teille luvassa postaus estevalpasta ja ehkä tän. sunnuntain kouluvalpasta ja loppuviikosta on tulossa postaus Messilästä. Että jos vaikka saisin ens viikolla tehtyä teille oikein kaksi postausta:D ainakin toivossa on hyvä elää.

T:O




mistä tää kuva on oikeen otettu!? :D


Ei kommentteja: